DRAGOSTE LA PRIMA UTILIZARE

DRAGOSTE LA PRIMA UTILIZARE

       Ca orice om atunci când vrem să încercăm lucruri noi suntem adesea sceptici gândindu-ne în primul rând de ce am face o investiție că doar nu își are rostul, dar  nu stăm să ne gândim dacă, în schimb, acel lucru în fața căruia suntem sceptici ar putea fi benefic pentru noi și organismul nostru.

       Faceți și voi un exercițiu de gândire și vedeți dacă nu ajungeți la aceeași concluzie dacă spun că o sticluță de 15 ml ar conține o substanță iar  acea substanță ar fi benefică organismului însă costă undeva până în 320 lei. Ce gândește lumea:  “a…. poi eu nu dau atâta pe o sticlă atât de mică, mă duc la farmacie/ magazin  și îmi iau ceva mult mai ieftin.”

        Nu condamn  pe nimeni, deoarece aceeași gândire am avut-o și eu atunci când o colegă a venit la mine în urma unor probleme de sănătate pe care le-am avut și mi-a recomandat achiziționarea unui ulei, în valoarea celui menționat mai sus, am bulbucat ochii și am zis : “nu mulțumesc- pas”. Dar mai apoi în mintea mea a avut loc un moment de cugetare: “ tăntălici decăt să îți pierzi rinichiul nu mai bine încerci? Cât ajungi să dai pe tratament sau doamne ferște dacă ajungi la dializă… nu mai bine încerci?” după acest gând am mers la colega mea și am zis că încercarea moarte n-are.

        La această firmă este oferta să iei un kit întreg de uleiuri cu un difuzor ca și cadou, la înțelegere cu soțul meu am zis să iau întregul kit dacă tot fac un lucru să vedem cum funcționează  fiecare ulei în parte. La început bineînțeles și soțul a fost sceptic însă nu a zis nu dacă m-a văzut atât de sigură pe mine și după ce a citit despre fiecare ulei în parte văzând câte beneficii poate avea asupra corpului a fost de acord să le luăm. A durat doar 5 minute până am intrat și eu în lumea Doterra prin efectuarea unui cont, cu ajutorul unei Welness Advocate  de unde să pot achiziționa la liberă alegere, după cumpărarea kit-ului și alte uleiuri dacă doream să le iau în continuare, fără a fi constrânsă de alte obligații.

calculi renali

Acum să spun câteva cuvinte despre cum am ajuns eu să îmi fie recomandat uleiul de tămâie de la Doterra. Corpul meu este predispus la formarea calculilor renali/litiază renală. După un control mai amănunțit în urma unei crize de rinichi s- a descoperit că rinichiul meu stâng era pe cale să clacheze, fiind blocat de un asemnea calcul (piatră). Nu doresc nimănui să treacă printr-o criză de rinichi provocată de acești calculi, mai ales că efectul analgezicelor este scăzut și cine a avut măcar odată știe despre ce vorbesc iar sistemul medical din România ori te lasă să elimini pe cale naturală piatra pe motiv că nu este prea mare și că nu are de ce să ti-o spargă/elimine în cadrul spitalului sau dacă ai pile se rezolvă… În fine cazul meu a fost de inserare a unui stent care să ajute la dilatarea căilor de la rinichi pentru a putea fi extras calculul. După procedura de scoatere a stentului, calculul a fost sfărmat și a fost extrasă doar bucata mai mare, bucățile mici rămase pe calea extracției urmând să le elimin eu într-un fel sau altul…și rinichiul a rămas inflamat. Lucrând în colectivitate, colega menționată mai sus mi-a menționat de uleiul de tâmăie iar eu știind de la bunica mea că tămâia este un remediu bun pentru pietre la rinichi am zis să încerc și să dau o șansă acestui ulei. Am achiziționat un întreg kit cum am mai spus însă m-am axat doar pe problema mea și am luat doar uleiul de tâmâie intern pentru a vedea ce  îi poate face rinichiului meu. Îl luam din 3 în 3 ore iar după 3 săptămâni a trebuit să merg la control la urologie pentru a vedea care era starea rinichiului și dacă particulele rămase în rinichi au început să coboare pentru a fi eliminate. Bucuria mea a fost când în cadrul controlului medicul a spus că rinichiul este curat, nici urmă de calculi și nisip și că rinichiul este deasemnea considerabil dezinflamat, medicul la începutul conversației spunând că se așteaptă ca pietricelele să fie în calea lor spre eliminare și ca nu cumva să nu fie necesară o altă întervnție. Am știut atunci că tămâia a făcut posibil acest lucru, sfărmând ceea ce se afla încă în rinichi și totodată vindecându-l.

       În următoarele articole voi mai menționa și alte beneficii aduse de aceste minunate uleiuri. Sper să vă stârnească puțin interesul și să vă facă să le încercați și voi.

2 thoughts on “DRAGOSTE LA PRIMA UTILIZARE

  1. Buna,

    Puteti va rog sa imi spuneti cate picaturi de ulei de tamaie ati luat zilnic? Din 3 in 3 ore?
    Va multumesc!

    Ioana

    1. Bună! Câte două picături sub limbă din 3 in 3 ore. Daca durerea e mare se poate masa si locul dureros cu acelaşi ulei.Atentie sa nu consumati lichide in timpul crizei de durere. Gustul nu e tocmai plăcut dar efectul e rapid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *