Nisipurile de Aur- Bulgaria, călătorie cu oameni dragi sufletului nostru

Nisipurile de Aur- Bulgaria, călătorie cu oameni dragi sufletului nostru

Dacă în anul trecut ( 2017) am ales să ne petrecem concediul în Grecia, anul acesta am zis să dăm o șansă mult lăudatei Bulgarii și stațiunii Nisipurile de aur.

Nici bine nu a trecut anul 2017 că noi cuprinși de căutatul ofertelor din timp  pentru a putea prinde oferte cât mai bune, deja ne și gândeam la o altă destinație a concediului ce avea să fie în vara următorului an. Toate bune și frumoase iar într-un weekend când am avut ca invitați la noi o parte din nașii noștri de cununie mi-a cășunat ideea de a întreba cu voce tare ce aveau de gând să facă și ei în vara următorului an, venind cu propunerea că am avea de gând și ar fi frumos  să mergem undeva împreună, deoarece avem să ne distrăm și să profităm de o ieșire mai mare, împreună, nu doar de o oră, două cum facem de obicei când

 ne întâlnim. Nu a trebuit să întreb de două ori că pe loc ne-am și pus la căutat de oferte pe internet.  Așa am căzut de comun acord și după mai multe căutări am ales ca destinație stațiunea Nisipurile de Aur, hotelul Golden Line, loc care a fost și pe lista dorințelor nașului nostru .

Menționam în blogul anterior că nu mai mergem cu autocarul în concedii, deoarece după ce am fi ajuns la destinație, o zi sau două am fi avut nevoie doar să ne recuperăm după drum, așa că în anul acesta am ales ca mijloc de transport trenul, cu care am mers până în Constanța iar de acolo am luat până în Bulgaria microbuzul cu care inițial trebuia să plecam de la Cluj, ceea ce cu siguranță ar fi fost un calvar pentru că totuși a călători cu un autocar atâta drum nu e ușor, darmite cu un microbuz. Trenul a fost cu siguranță o alegere corectă, deoarece am putut sta întinși și ne-am putut deplasa pe culoar când am vrut noi fără a sta țintuiți pe scaun 2 ore. Din Constanța până în Nisipuri am făcut doar 2 ore jumate ceea ce nu s-a simțit absolut deloc. La întoarcere a fost același lucru în ordine inversă.

Ca și cazare am ales să stăm împreună într-un apartamnet al hotelui și a fost o alegere bună, deoarece seara, după ce se lăsa întunericul până noaptea târziu stăteam în povești și ne uitam la filme. Aici vreau să aduc în discuție ideea de a călători și de a petrece concediul în compania prietenilor. Multă lume spune că după o anumită vârstă e mai bine să îți petreci concediul doar cu soțul, soția fără să ai și pe altcineva în preajmă. Nu contest acest lucru însă nu văd nimic rău în a avea alături compania altor persoane atunci când vrei să te simți bine. Concediul este o modalitate de a petrece timpul în așa manieră încât să te deconectezi de la stresul cotidian și atunci nu văd de ce nu am alege să avem lângă noi persoane cu care să împărtășim starea de bine. Este de ajuns că în timpul anului când suntem la muncă  uităm de viața socială și suntem setați adesea ca niște roboți care fac același lucru de dimineața până seara șapte zile pe săptămână,       24 din 24, dar în schimb suntem ființe  care trebuie să se mai și deconecteze din când în când pentru a putea simți că suntem umani. Avem așadar nevoie de prieteni și cu atât mai mult de o gură de aer curat și ce e  frumos e că le putem avea pe ambele la pachet. Spuneți si voi într-un comentariu dacă ați alege sau nu să vă petreceți timpul liber cu prietenii voștri de familie sau pur și simplu pieteni, dacă ați ști că ar urma să fie una din cele mai bune vacanțe.

2 thoughts on “Nisipurile de Aur- Bulgaria, călătorie cu oameni dragi sufletului nostru

  1. ? concediul cu voi împreună a fost minunat ? doar in familie nu am fi avut parte de chiar atata distractie ? intotdeauna prietenii adevarati sunt bineveniti si te simti mult mai bine alaturi de ei. va pupam ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *