Produsul din lumina reflectoarelor: Slim & Sassy TrimShake

Produsul din lumina reflectoarelor: Slim & Sassy TrimShake

Când vine vorba de gestionarea greutății tale, poate fi dificil să rămâi optimist, motivat și să eviți tentația de poftă pentru ronțăieli sau ceva dulce. DoTERRA a creat mixul Slim & Sassy TrimShake pentru a fi utilizat împreună cu alte obiceiuri sănătoase de scădere a greutății pentru a atinge obiectivele unui program de fitness, wellness sau orice alt program de gestiune a greutății. Acest amestec de calorii scăzute este proiectat pentru a ajuta utilizatorul să lupte impotriva senzației continue de foame, să atenueze oboseala, să sporească nivelul de energie și să furnizeze corpului nutrienți importanți de care are nevoie.

Atunci când este folosit ca parte a unei rutine sănătoase de pierdere în greutate, amestecul Slim & Sassy TrimShake vă va oferi o modalitate delicioasă și eficientă de a progresa cu orice dietă sau program de mișcare. Disponibil în variate arome ca: ciocolată, cremă de portocale sau vanilie, TrimShake Slim & Sassy va deveni în curând o bază în rutina zilnică de control a greutății.

În cazul în care vreți să încercați Slim & Sassy TrimShake

Pentru a afla mai multe despre Slim & Sassy TrimShake Chocolate, cremă de portocale și vanilie, vizitați pagina de informații referitoare la produsul doTERRA Weight Management. TrimShake Slim & Sassy poate fi utilizat împreună cu alte produse Slim & Sassy, ​​cum ar fi Slim & Sassy Softgels sau Slim & Sassy Metabolic Gum. Dacă utilizați Slim & Sassy TrimShake în mod regulat, vă recomandăm să comandați kitul Slim & Sassy New You sau unul dintre kiturile Slim & Sassy Trim.

Slim & Sassy TrimShake utilizări și beneficii

Formula Slim & Sassy TrimShake oferă multe reacții pozitive în ceea ce privește metabolismul corpului, conținând ingrediente de înaltă calitate care oferă beneficii majore organismului. Acest produs oferă o soluție cu conținut scăzut de grăsimi, fără zahăr, cu conținut scăzut de sodiu pentru oricine încearcă să piardă în greutate sau să mențină o greutate sănătoasă prin reducerea caloriilor. Nu numai asta, dar Slim & Sassy TrimShake este o excelentă sursă de fibre și oferă o opțiune cu calorii reduse, cu doar 70 de calorii pe porție.

            În plus față de faptul că are calorii reduse și fibre bogate, formula Slim & Sassy TrimShake include EssentraTrim, un ingredient patentat pentru pierderea în greutate, pe care cercetătorii le-au demonstrat ca fiind un factor esențial în  eliberarea cortizolului, hormon cauzator de stres. Cercetările arată că eliberarea cortizolului este asociată cu acumularea de grăsimi, în special în jurul stomacului, șoldurilor și coapselor. Pentru oricine încearcă să reducă grăsimea în aceste zone, utilizarea regulată a Slim & Sassy TrimShake este un pas în direcția cea bună.

           Una dintre cele mai grele părți ale pierderii în greutate sau menținerii unei greutăți sănătoase este rezistența la pofte și evitarea supraalimentării. TrimShake Slim & Sassy folosește un alt ingredient important, Solathin, care vă ajută în acest scop. Solathin este un extract special de proteine ​​din surse naturale de hrană care poate ajuta la creșterea sentimentului de sațietate sau de plenitudine. Cu ajutorul acestui ingredient, TrimShake Slim & Sassy preluăm controlul apetitului indus de stres, pofta de carbohidrati si supraalimentarea. Dacă beți un TrimShake Slim & Sassy  după-amiaza sau seara, când pofta lovește mai tare în timp ce stați la un film sau pur și simplu nu aveți de făcut nimic și ați dori să ronțăiți ceva, vă puteți bucura de un sentiment de plinătate cu un shake și nu ați mai avea remușcări, mai degrabă decât să vă întoarceți la mâncare sau gustări mai puțin de dorit pentru a vă satisface pofta de mâncare.

            O altă provocare a oricărei călătorii de scădere în greutate este menținerea energiei și menținerea motivației fizice necesare pentru a vă gestiona greutatea. Din fericire, formula Slim & Sassy TrimShake poate ajuta la susținerea nivelurilor de zahăr din sânge care sunt deja în intervalul normal. Acest lucru poate spori nivelul de energie, ajutând în același timp la atenuarea oboselii asociate în mod obișnuit cu dieta și exercițiile fizice. De fiecare dată când încercați să vă mențineți o rutină obișnuită de a mânca sănătos și de a face exerciții fizice adesea, TrimShake Slim & Sassy vă poate oferi un pick-up pe care voi trebuie doar să-l continuați.

            TrimShake Slim & Sassy este proiectat să se amestece bine cu lichide precum apă, lapte, lapte de soia, lapte de orez sau lapte de migdale. Puteți adăuga și mai multă aromă punând câteva picături de ulei esențial preferat în amestec. În timp ce amestecul Slim & Sassy TrimShake are un gust deosebit, poate fi creativ în modul în care îl folosiți când simțiți că doriți să schimbați lucrurile. De exemplu, puteți folosi Chocolate Slim & Sassy TrimShake pentru a face aceste înghețate TrimShake atunci când doriți un pic de răsfăț într-o zi caldă. În dimineața când doriți să vă schimbați rutina pentru micul dejun, puteți încerca o rețetă TrimShake Blueberry Smoothie Bowl sau o rețetă pentru Granola Blueberry Crisp. Puteți experimenta mereu diferite fructe, legume, uleiuri esențiale și rețete pentru a găsi noi modalități de a vă bucura de TrimShake Slim & Sassy.

Cum se utilizează TrimShake Slim & Sassy

Luați o lingură de amestec TrimShake Slim & Sassy și amestecați cu jumătate de ceașcă de apă sau cu lapte fără grăsimi, migdale, orez sau amestec de lapte de soia, până când acestea sunt netede și cremoase. TrimShake Slim & Sassy, ​​de asemenea, se amestecă bine cu fructele și legumele dacă doriți să-l încorporați în iaurtul de dimineață. Pentru opțiunile de aromă unice, amestecați o picătură de ulei esențial doTERRA preferat într-un amestec cu amestecul Slim & Sassy TrimShake. Serviți rece.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *